Om oss

Seskarö Trails är ett friluftsområde skapad av friluftsentusiaster för alla som vill uppleva Haparanda skärgårds och Seskarös underbara natur.

Seskarö Trails förening verkar för att utveckla och underhåller leder på Seskarö med omnejd. Vi arrangera evenemang och tävlingar för att främja motion och friluftslivet, samt sprida kunskap om lederna och naturen på Seskarö Trails.

Arbetet med ledutvecklingen och uppmärkning av de första lederna började 2019. Idag finns där 60 km uppmärkta sommarleder, tio rastplatser och några kilometer kajakleder. På vinterhalvåret preparera vi cirka 50 km vinterleder och skidspår. Tack vare mycket ideellt engagemang och många hjälpsamma händer kan vi göra naturen på Seskarö tillgänglig för alla.

Kontakt

VÅR VISION

Vi vill göra Seskarö Trails till norra Sveriges roligaste friluftsområde med leder och aktivitet för alla. Lederna ska vara lättillgängliga, anpassade för olika aktiviteter och passar alla.

Målet är att märka upp nya leder, etablera rastplatser med eldstäder och ved, att löpande förbättra tillgång till information och turförslag. Seskarö Trails ska bli en självklart alternativ för friluftsmänniskor, barnfamiljer och naturälskande i kustnära regionen. Vi vill att så många människor som möjlig ska ha tillgång och möjlighet att uppleva Haparanda skärgårds fantastiska natur.

BLI MEDLEM

Vill du stödja Seskarö Trails och hjälpa till att göra visionen om Seskarö Trails verklighet? Älskar du att vandra eller cykla i skogen eller vill du ha ett bättre utbud av friluftsaktiviteter i regionen? Då ska du bli medlem i Seskarö Trails förening.

Alla är välkomna till Seskarö Trails förening. Vi hoppas på att bli många för att kunna skapa någonting riktigt bra tillsammans. Oavsett var du befinner dig geografiskt, om du är Seskarö-bo eller sommargäst, om du vill delta aktivt i våra arbetsinsatser eller enbart stödja föreningen med ditt bidrag, så kommer ditt bidrag göra skillnad!

Bli medlem nu

BLI PARTNER

Verkar ditt företag i regionen och tycker ni att motion och tillgång till naturen är en rätt som alla ska ha? Vill ditt företag bidra till att utveckla den lokala friluftsnäringen och synas i samband med Seskarö Trails arrangemang? Då ska du bli partner eller sponsor till Seskarö Trails.

Vi välkomnar sponsorer till våra evenemang! Du kan välja en sponsor-nivå som passar just ditt företag. Som partner till Seskarö Trails bidrar du direkt till utvecklingen av våra leder och hjälper oss att skapa norra Sveriges roligaste friluftsområde.

Kontakt
Seskarö Trailrun

Ja, såklart ska du bli medlem i Seskarö Trails förening.

Bli medlem
chevron-down
sv_SESvenska
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram