Turförslag

Seskarö Trails väl uppmärkta leder gör det enkelt att hitta runt på Seskarö. Lederna tar dig till öns vackraste hörn, genom skiftande skogar och längs vackra kustlandskap. Vandra från strand till strand, tar dig ut med barnen på en skogsäventyr eller upptäck ön på mountainbike.

Vikarna på Seskarö är perfekt för dina första paddelslag i en kajak, eller så är du redo för en tält äventyr till de omliggande öar. Seskarö Trails har någonting för alla - valet är ditt. På Seskarö finns allt du behöver för en lyckad dag i naturen ut på äventyr. Såklart finns där mountainbikes, cyklar och kajak att hyra.

Fyll upp ryggsäcken i öns butik och tanka bilen för hemfärden. Eller så väljer du att stanna - stärka dig en av öns restauranger, campa en natt med barnen, unna dig en natt i stugan eller öns egen herrgård.

Ladda ned karta

Seskaröbron

Kanske regionen mest imponerande paddeltur. Med startpunkt i vackra Tromsöviken går turen norrut mot Seskarös norra spets.
Läs mer
Familjeslingan

Familjeslingan

Vill du uppleva Seskarös vackra tallheder, vandra förbi öns äldsta byggnad och ta en sväng genom Seskarö by?
Läs mer
Tipsrundan

Tipsrundan

Är du sugen på en skogsbad bland blåbär och lingonris?
Läs mer

Tromsöviken

Vackra Tromsöviken är den perfekta platsen för dina och hela familjens första paddelslag i en kajak.
Läs mer
Traildorado

Traildorado

Förmodligen Seskarös bästa mountainbiketur.
Läs mer
Tallstigen

Tallstigen

Letar ni efter kortare cykeltur för hela familjen eller är ni nyfikna på en längre skogsvandring förbi Seskarös sydligaste punkt?
Läs mer
Seskarö Trailrun

Hej, vill du stödja vårt arbete med utveckling och underhåll av vandringsleder?

Jag vill stötta Seskarö
chevron-down
sv_SESvenska
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram